O nama

 • Konoba Veranda je mala obiteljska priča koja se iz godine u godinu razvija i dobiva svoje nove nastavke. Sa svakim novim gostom koji nas posjeti naša priča postaje bogatija za jednog novog člana i nove uspomene se stvaraju.


  Obitelj kao temelj naše vizije razvijanja posla, nosi sve vrijednosti koje želimo prenijeti na gosta i hranu koju služimo. Kuhamo kako najbolje znamo, od srca srcu. Svoju kuhinju bi opisali kao spoj mamine, bakine, tatine, djedove, obiteljske kuhinje. Svi okusi koje smo ikada doživjeli kroz život i koji su ostali u našem sjećanju kao nešto dobro, ukusno i lijepo. Kao nešto vrijedno prenošenja i pamćenja.


  „we serve memories“ je naša misao vodilja, uspomene koje imamo i koje želimo s Vama podijeliti i prenijeti. Ako uspijemo ostati u Vašem sjećanju, mi smo svoj cilj ostvarili.

o nama5

Kontakti

 • Radno vrijeme:
  Ponedjeljak – nedjelja 13 – 23

  Rezervacije putem:
  E/  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  T/  0038520 411 050  Mirko Andrić
  F/  https://www.facebook.com/konobaveranda/

 • Naša Konoba se nalazi u malom selu, predgrađu grada Dubrovnika, zvanom Štikovica. Van gradske vreve, skrivena i vrijedna traženja, vjerujte nam. Naša preporuka je da ne koristite Google navigaciju, jer Vas vodi putem od 20km, umjesto osam do deset koliko zapravo i jest iz Dubrovnika do nas.
  Naše preporuke su, aplikacija waze.com i bing.com karte, prilažemo i linkove kako do nas doći s različitih lokacija.
  Naravno tu su uvijek taxi i uber.

   

   

   

   

  Konoba Veranda -`we serve memories`

 

 

 

  pogledajte galeriju slika