Završile radionice "Učimo učiti"

Aktivnosti   |   08.02.2013.
Pin It Ispiši Preporuči
Završile radionice "Učimo učiti"

U siječnju su provedene i završile radionice Učimo učiti, a obuhvaćeni su učenici Gimnazije Petra Preradovića. Neke od tema bile su: naš mozak, kako radi naš mozak, motivacija, zakonitosti učenja i pamćenja, obrada teksta, čitanje, mentalne mape, mnemotehnike...

Cilj radionica je bio povećati spoznaju o učenju i kako najefikasnije učiti, te koristiti vještine u različitim situacijama.

Radionice su prošle u vrlo ugodnoj i radnoj atmosferi, o čemu svjedoče i rezultati evaluacije.

Svi učenici smatraju da će sadržaje s radionica moći primijeniti u praksi, a kao ono što im se najviše svidjelo navode opuštenost, pristupačnost i otvorenost voditeljica, rad u skupinama, druženje, kreativni zadaci...Cjelokupna radionica ocijenjena je s visokom prosječnom ocjenom 4,8.

Izvoditeljice i autorice radionica bile su prof. rehabilitator i prof. hrvatskog jezika i pedagogije.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.