Završile radionice "Učimo učiti"

Aktivnosti   |   08.02.2013.
Pin It Ispiši Preporuči
Završile radionice "Učimo učiti"

U siječnju su provedene i završile radionice Učimo učiti, a obuhvaćeni su učenici Gimnazije Petra Preradovića. Neke od tema bile su: naš mozak, kako radi naš mozak, motivacija, zakonitosti učenja i pamćenja, obrada teksta, čitanje, mentalne mape, mnemotehnike...

Cilj radionica je bio povećati spoznaju o učenju i kako najefikasnije učiti, te koristiti vještine u različitim situacijama.

Radionice su prošle u vrlo ugodnoj i radnoj atmosferi, o čemu svjedoče i rezultati evaluacije.

Svi učenici smatraju da će sadržaje s radionica moći primijeniti u praksi, a kao ono što im se najviše svidjelo navode opuštenost, pristupačnost i otvorenost voditeljica, rad u skupinama, druženje, kreativni zadaci...Cjelokupna radionica ocijenjena je s visokom prosječnom ocjenom 4,8.

Izvoditeljice i autorice radionica bile su prof. rehabilitator i prof. hrvatskog jezika i pedagogije.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.