Završene radionice za timsko i individualno osnaživanje "Tom i Tonka"

Aktivnosti   |   02.12.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Završene radionice za timsko i individualno osnaživanje "Tom i Tonka"

U četvrtoj sezoni radionica "Tom i Tonka" korisnici su bili mladi akteri iz nase udruge Veranda i Hrvatske udruge za prevenciju suicida - HUPS. Tijekom studenog 2011. godine radionice su organizirane u objema udrugama u popodnevnim satima.

Svake godine Veranda nastoji kroz radionice osnaživanja uključiti različitu skupinu mladih, a ove sezone mladi akteri iz nasih virovitickih udruga imali su potrebu za vlastitim iskustvenim doživljajem kroz radionice.

Tijekom radionica odradili smo razlicite vjezbe i igre. Mladi akteri udruga u buducnosti ce raditi sa specifićnom skupinom ljudi, a da bi najbolje znali kako se nositi sa poslom i kako biti što uspješniji voditelji i savjetovatelji, važno je da iskustveno osjete na svojoj koži. Zato smo formirali grupu za voditelje početnike, štoviše, HUPS u 2011. upravo i djeluje na edukaciji edukatora.

"Tom i Tonka" su radionice s ciljem timskog i individualnog osnaživanja, bez obzira na ciljanu skupinu i temu. Radionice se prilagođavaju prema korisnicima, ali naglasak je na jačanju sebe, razvoj ideja i kreativnosti, jačanje vlastitih sposobnosti, učenje timskom radu i komunikaciji.

Od 2008. godine radionice "Tom i Tonka" odvijale su se u različitim smjerovima (radilo se s djecom roditelja oboljelih od PTSP-A, djecom bivših alkoholičara, mladima Učeničkog doma Virovitica, učenicima Medicinske škole...), stoga je svaka sezona radionica naš ponovni izazov....

Jedva iščekujemo petu sezonu u kojoj ćemo imati nove izazove...

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2015. i 2016. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.