Završene radionice za timsko i individualno osnaživanje "Tom i Tonka"

Aktivnosti   |   02.12.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Završene radionice za timsko i individualno osnaživanje "Tom i Tonka"

U četvrtoj sezoni radionica "Tom i Tonka" korisnici su bili mladi akteri iz nase udruge Veranda i Hrvatske udruge za prevenciju suicida - HUPS. Tijekom studenog 2011. godine radionice su organizirane u objema udrugama u popodnevnim satima.

Svake godine Veranda nastoji kroz radionice osnaživanja uključiti različitu skupinu mladih, a ove sezone mladi akteri iz nasih virovitickih udruga imali su potrebu za vlastitim iskustvenim doživljajem kroz radionice.

Tijekom radionica odradili smo razlicite vjezbe i igre. Mladi akteri udruga u buducnosti ce raditi sa specifićnom skupinom ljudi, a da bi najbolje znali kako se nositi sa poslom i kako biti što uspješniji voditelji i savjetovatelji, važno je da iskustveno osjete na svojoj koži. Zato smo formirali grupu za voditelje početnike, štoviše, HUPS u 2011. upravo i djeluje na edukaciji edukatora.

"Tom i Tonka" su radionice s ciljem timskog i individualnog osnaživanja, bez obzira na ciljanu skupinu i temu. Radionice se prilagođavaju prema korisnicima, ali naglasak je na jačanju sebe, razvoj ideja i kreativnosti, jačanje vlastitih sposobnosti, učenje timskom radu i komunikaciji.

Od 2008. godine radionice "Tom i Tonka" odvijale su se u različitim smjerovima (radilo se s djecom roditelja oboljelih od PTSP-A, djecom bivših alkoholičara, mladima Učeničkog doma Virovitica, učenicima Medicinske škole...), stoga je svaka sezona radionica naš ponovni izazov....

Jedva iščekujemo petu sezonu u kojoj ćemo imati nove izazove...

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.