Završene radionice Studentski kutak

Novosti   |   20.12.2013.
Pin It Ispiši Preporuči

U sklopu projekta Savjetovalište za mlade koji je financiran od strane Vladinog ureda za suzbijanje zloupotrebe droga RH, u studenom i prosincu održane su radionice Studentski kutak u izvoditeljstvu magistre psihologije.

Radionice su održane u prostoru udruge za studente Visoke škole Virovitica, u 6 susreta. Sadržaj radionica bio je prilagođen korisnicima radionicama - studentima, savjetovanje studenata te usvajanje psihosocijalnih vještina.

Tijekom prosinca kreirali smo i e-mail pomoći na koji nas mogu kontaktirati u svrhu usluga savjetovanja (studentsko.savjetovaliste@veranda.hr) a savjetovanje pruža magistra psiholog.

Tijekom 2013. godine pod istim projektom održane su i druge naše radionice, a kontinuirano je bilo otvoreno savjetovalište za mlade od 15 - 29 godina, kao i virtualna pomoć putem naše web stranice "Ti pitaš, Veranda odgovara". Na projektu Savjetovalište za mlade djelovalo je 13 osoba, od toga 11 stručnih osoba (psiholozi, pedagozi, radni terapeuti, informatičar, rehabilitator).

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.