Završene radionice kreativnog izražavanja

Aktivnosti   |   11.02.2013.
Pin It Ispiši Preporuči
Završene radionice kreativnog izražavanja

U sklopu projekta Klub mladih Virovitica održali smo niz radionica kreativnog izražavanja. Posljednja radionica "Naslikaj svoje emocije" održana je u srijedu 6. siječnja, a korisnici radionica su na svoj osobni kreativni način na papir prenijeli svoje emocije i asocijacije vezane uz njih. Sudionici su na radionici sazbnali što su emocije - njihovo imenovanje i prepoznavanje, značenje boja, te povezanost emocija i boja.

Radionice su vodile magistra psihologije i i prof. pedagogije i sociologije.

Radovi su bili izloženi na tjednu Psihologije u Gradskoj knjižnici i čiotaonici Virovitica, među ostalim radovima učenika srednjih škola.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.