Završene radionice kreativnog izražavanja

Aktivnosti   |   11.02.2013.
Pin It Ispiši Preporuči
Završene radionice kreativnog izražavanja

U sklopu projekta Klub mladih Virovitica održali smo niz radionica kreativnog izražavanja. Posljednja radionica "Naslikaj svoje emocije" održana je u srijedu 6. siječnja, a korisnici radionica su na svoj osobni kreativni način na papir prenijeli svoje emocije i asocijacije vezane uz njih. Sudionici su na radionici sazbnali što su emocije - njihovo imenovanje i prepoznavanje, značenje boja, te povezanost emocija i boja.

Radionice su vodile magistra psihologije i i prof. pedagogije i sociologije.

Radovi su bili izloženi na tjednu Psihologije u Gradskoj knjižnici i čiotaonici Virovitica, među ostalim radovima učenika srednjih škola.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.