Završena edukacija "MojPosao Job College"

Aktivnosti   |   28.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči

17. i 18. studenog 2011. godine održao se drugi dio edukacije u Osijeku pod nazivom Moj prvi bolji posao u sklopu agencije Moj Posao projekt "Job college" u kojem su sudjelovale naše dvije predstavnice, među ostalima predstavnicima iz triju različitih slavonskih županija.

Edukacija je osposobila mlade osobe koje će dalje provoditi projekt u 2012. godini na najmanje 300 mladih osoba koje su evidentirane na HZZ-u najmanje godinu dana kao nezaposlene. Konkretno, naše dvije članice koje su sada osposobljene za provođenje edukacije, educirati će naše mlade u Virovitičko - podravskoj županiji u 2012. godini, a edukacija će se odvijati kroz nekoliko mjeseci.

Cilj je sprovesti radionice kako bi mladi bili poželjni radnici, odnosno usvojili i osposobili se za učinkovito traženje posla, pisanje životopisa, razvijanje komunikacije, razvijanje samoinicijative, naučiti se suoćavati sa stresom i sagorijevanjem na poslu, upravljati vremenom i ciljevima, naučiti usmjeravati svoju inteligenciju, te razvijati socijalne kontakte.

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.