Završena edukacija "MojPosao Job College"

Aktivnosti   |   28.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči

17. i 18. studenog 2011. godine održao se drugi dio edukacije u Osijeku pod nazivom Moj prvi bolji posao u sklopu agencije Moj Posao projekt "Job college" u kojem su sudjelovale naše dvije predstavnice, među ostalima predstavnicima iz triju različitih slavonskih županija.

Edukacija je osposobila mlade osobe koje će dalje provoditi projekt u 2012. godini na najmanje 300 mladih osoba koje su evidentirane na HZZ-u najmanje godinu dana kao nezaposlene. Konkretno, naše dvije članice koje su sada osposobljene za provođenje edukacije, educirati će naše mlade u Virovitičko - podravskoj županiji u 2012. godini, a edukacija će se odvijati kroz nekoliko mjeseci.

Cilj je sprovesti radionice kako bi mladi bili poželjni radnici, odnosno usvojili i osposobili se za učinkovito traženje posla, pisanje životopisa, razvijanje komunikacije, razvijanje samoinicijative, naučiti se suoćavati sa stresom i sagorijevanjem na poslu, upravljati vremenom i ciljevima, naučiti usmjeravati svoju inteligenciju, te razvijati socijalne kontakte.

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.