Volonteri i članovi (na)učili tehnike relaksacije

Novosti   |   08.07.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Volonteri i članovi (na)učili tehnike relaksacije

Što je stres i što sve predstavlja stres za populaciju mladih, što poduzimaju kada su napeti, frustrirani, nesretni; kako se nose sa svakodnevnicom, uvodni je razgovor o ovim temama jučerašnje edukativne radionice s mladim volonterima i članovima udruge.

Tijekom radionice sudionici su imali priliku naučiti osnove tehnike samopomoći, odnosno upoznati se s tehnikama relaksacije, naučiti različite vste tehnike relaksacija, te pronaći vlastite mehanizme nošenja sa stresom.

Tijekom grupnih vježbi sudionici su vođeni neprogresivnom mišićnom relaksacijom, relaksacijom smijehom, te vizualizacijom kroz glazbu i tako naučili koliko je važno posvetiti nekoliko minuta sebi; naučiti se opustiti i primjeniti efikasne metode u svakodnevnom životu mladih.

Kroz pokret, ples, smijeh, te opuštanje uz glazbu sudionike su vodile radne terapeutkinje, članice udruge.

Ova edukativna radionica održala se 7. srpnja u prostoru udruge Veranda!

 

 

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.