Volonteri i članovi (na)učili tehnike relaksacije

Novosti   |   08.07.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Volonteri i članovi (na)učili tehnike relaksacije

Što je stres i što sve predstavlja stres za populaciju mladih, što poduzimaju kada su napeti, frustrirani, nesretni; kako se nose sa svakodnevnicom, uvodni je razgovor o ovim temama jučerašnje edukativne radionice s mladim volonterima i članovima udruge.

Tijekom radionice sudionici su imali priliku naučiti osnove tehnike samopomoći, odnosno upoznati se s tehnikama relaksacije, naučiti različite vste tehnike relaksacija, te pronaći vlastite mehanizme nošenja sa stresom.

Tijekom grupnih vježbi sudionici su vođeni neprogresivnom mišićnom relaksacijom, relaksacijom smijehom, te vizualizacijom kroz glazbu i tako naučili koliko je važno posvetiti nekoliko minuta sebi; naučiti se opustiti i primjeniti efikasne metode u svakodnevnom životu mladih.

Kroz pokret, ples, smijeh, te opuštanje uz glazbu sudionike su vodile radne terapeutkinje, članice udruge.

Ova edukativna radionica održala se 7. srpnja u prostoru udruge Veranda!

 

 

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.