Verandini volonteri uređivali senzorni vrt u Coor-u

Novosti   |   04.09.2017.
Pin It Ispiši Preporuči
Verandini volonteri uređivali senzorni vrt u Coor-u

Volonteri i volonterke Udruge za pomoć mladima VPŽ „Veranda“ pod vodstvom svoje koordinatorice Maje Šmolc sudjelovali su u građanskoj akciji Zaklade Slagalica „Naš doprinos zajednici“, u sklopu projekta „Senzorni vrt“, koji provodi Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica.
U dvodnevnoj akciji volonteri su pomagali u uređenju površina školskog dvorišta COOR-a, preoblikovali postojeće zelene površine na kojima učenici provode slobodno i aktivno vrijeme, sadili bilje, postavljali senzornu stazu kako bi učenici i korisnici u nadolazećoj školskoj godini iskusili nove načine održavanja nastavnih sadržaja i aktivnosti slobodnog vremena.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.