Veranda u Škotskoj

Novosti   |   21.10.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Veranda u Škotskoj

Od 19. - 23. listopada 2015. godine u sklopu EU projekta u partnerstvu s udrugom Terra iz Rijeke, ispred udruge Veranda članica i asistentica projekta Anja Benko u posjetu je Škotskoj, točnije gradu Edinburgh gdje se nalazi organizacija Comas.

Ovo studijsko putovanje je organizirano radi upoznavanja s radom organizacija u Škotskoj i razmjene dobre prakse kao i planiranje socijalnog poduzetništva, prevencija rizika u socijalnom poduzetništvu.

Domaćin ovog studijskog putovanja je škotska organizacija Comas koja se bavi razvojem zajednice, povezivanjem izoliranih i nepovezanih osoba, te pomoć kod problema obitelji, ovisnosti te drugih problema u zajednici.

Anji želimo sretan povratak i da nam donese novih ideja i primjera dobre prakse.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.