Veranda promovira projekt "Moj glas za Europu"

Novosti   |   08.05.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Veranda promovira projekt "Moj glas za Europu"

Udruga Veranda dijeliti će majice, olovke, naljepnice, bookmarkere, leteke s natpisom "Moj glas za Europu", a to je slogan projekta Moj glas za Europu udruge Carpe diem kojeg financira Europska komisija kroz program Mladi na djelu.

Promotivni materijal članice udruge Veranda dijeliti će na punktovima i naj okupljalištima mladih 17. svibnja, a moći ćete ih prepoznati po žutim majicama. Materijal će se dijeliti do 25. svibnja kada će se održati izbori za Europski parlament. Posebno se pozivaju mladi maturanti koji će ove godine prvi put moći izaći na izbore.

Na slici su i mladi korisnici Centra za odgoj i obrazovanje koji također pozdravljaju izbore za Europski parlament.

Također na našoj web stranici i na Face starnici možete pogledati i video uradak Moj glas za Europu namijenjen mladima između 18 i 30 godina.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.