Veranda potpisala ugovor s Gradom Virovitica o zakupu prostora za rad savjetovališta

Novosti   |   25.05.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Veranda potpisala ugovor s Gradom Virovitica o zakupu prostora za rad savjetovališta

Udruga Veranda je s Gradom Virovitica nakon provedenog natječaja za udruge za zakup prostora na adresi Ljudevita Gaja 3, potpisala ugovor o zakupu prostora za dodatne aktivnosti udruge.

Prostor će biti namijenjen za rad savjetovališta za mlade koje udruga provodi već 8 godina. Otvaranjem prostora u centru grada, usluge savjetovanja mladih osoba biti će pristupačnije i kvalitetenije, a s početkom rada na novoj adresi javnost će biti obaviještena nakon sanacije prostora u mjesecu kolovozu.

Savjetovalište će biti otvoreno za sve mlade i studente, i to na području različitih problema u učenju, školi, partnerskim vezama, različitim brigama i strahovima, problemimam ovisnosti, te pitanja spolnosti i maloljentičkih trudnoća.

Kao i do sada, mladi se mogu javiti u savjetovalište putem obrasca za prijavu na www.veranda.hr/savjetovaliste

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.