Veranda potpisala ugovor s Gradom Virovitica o zakupu prostora za rad savjetovališta

Novosti   |   25.05.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Veranda potpisala ugovor s Gradom Virovitica o zakupu prostora za rad savjetovališta

Udruga Veranda je s Gradom Virovitica nakon provedenog natječaja za udruge za zakup prostora na adresi Ljudevita Gaja 3, potpisala ugovor o zakupu prostora za dodatne aktivnosti udruge.

Prostor će biti namijenjen za rad savjetovališta za mlade koje udruga provodi već 8 godina. Otvaranjem prostora u centru grada, usluge savjetovanja mladih osoba biti će pristupačnije i kvalitetenije, a s početkom rada na novoj adresi javnost će biti obaviještena nakon sanacije prostora u mjesecu kolovozu.

Savjetovalište će biti otvoreno za sve mlade i studente, i to na području različitih problema u učenju, školi, partnerskim vezama, različitim brigama i strahovima, problemimam ovisnosti, te pitanja spolnosti i maloljentičkih trudnoća.

Kao i do sada, mladi se mogu javiti u savjetovalište putem obrasca za prijavu na www.veranda.hr/savjetovaliste

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.