VERANDA ODRŽALA RADIONICU S POLAZNICIMA PROGRAMA AUTOŠKOLE

Novosti   |   13.03.2017.
Ispiši Preporuči
VERANDA ODRŽALA RADIONICU S POLAZNICIMA PROGRAMA AUTOŠKOLE

14. 2. 2017. u prostorijama Autokluba Virovitica održana je radionica „Mladi u prometu – donošenje odluka“, u sklopu projekta udruge Veranda „Od akcije do reakcije – živi život“. Osim što su upoznati s projektnim aktivnostima Udruge, budući mladi vozači imali su priliku demonstrirati svoje socijalne vještine i vještine donošenja odluka u problemskim situacijama vezanim za sudjelovanje u prometu za vrijeme noćnih izlazaka. Cilj je radionice bio informirati i educirati polaznike programa autoškole o vlastitim mehanizmima donošenja odluka, kompetencijama i odgovornosti kao aktivnih sudionika u cestovnom prometu, osvijestiti i naglasiti problem stradavanja mladih u prometnim nesrećama, odnosno prevenirati vožnju pod utjecajem alkohola. Radionicu je vodila magistra pedagogije Maja Šmolc, članica i zaposlenica Udruge.

Projektu „Od akcije do reakcije – živi život“ opći  je cilj promjena ponašanja mladih sudionika u cestovnom prometu, kao i doprinos realizaciji ciljeva Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, odnosno smanjenje broja stradalih u prometnim nesrećama.v

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.