Uvodna konferencija projekta SOS-NET

Novosti   |   04.02.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Uvodna konferencija projekta SOS-NET

3. veljače 2015. godine u Orahovici održana je Regionalna uvodna konferencija za projekt sos-net čiji je nositelj Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono" iz Belišća, a partneri na projektu su Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama "Jaglac" iz Orahovice , Udruga paraplegičara i tetraplegičara Osječko - baranjske županije, te Udruženje "Baranja" iz Luga.

Svrha ove prve aktivnosti konferencije je bila predstaviti projekt sos-net dionicima u sektoru socijalnih usluga na području pet slavonskih županija i inicirati dijalog među dionicima na tržištu socijalnih usluga.

Provedbom projekta želi se dobiti stvarna slika stanja socijalnih usluga u županijama, te identificirati potrebe za socijalnim uslugama koje na tržištu nisu dostupne.

Tijekom provedbe biti će registrirana do sada neformalna mreža pružatelja socijalnih usluga iz pet slavonskih županija pod nazivom SOS-NET čiji će zadaci biti priprema i prijava partnerskih projekata te osnivanje internet burze socijalnih usluga.

Članica Verande sudjelovala je na konferenciji s drugim predstavnicima udruga koje će se uključiti u sudjelovanje na aktivnostima projekta SOS-NET.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.