Uvodna konferencija projekta SOS-NET

Novosti   |   04.02.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Uvodna konferencija projekta SOS-NET

3. veljače 2015. godine u Orahovici održana je Regionalna uvodna konferencija za projekt sos-net čiji je nositelj Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono" iz Belišća, a partneri na projektu su Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama "Jaglac" iz Orahovice , Udruga paraplegičara i tetraplegičara Osječko - baranjske županije, te Udruženje "Baranja" iz Luga.

Svrha ove prve aktivnosti konferencije je bila predstaviti projekt sos-net dionicima u sektoru socijalnih usluga na području pet slavonskih županija i inicirati dijalog među dionicima na tržištu socijalnih usluga.

Provedbom projekta želi se dobiti stvarna slika stanja socijalnih usluga u županijama, te identificirati potrebe za socijalnim uslugama koje na tržištu nisu dostupne.

Tijekom provedbe biti će registrirana do sada neformalna mreža pružatelja socijalnih usluga iz pet slavonskih županija pod nazivom SOS-NET čiji će zadaci biti priprema i prijava partnerskih projekata te osnivanje internet burze socijalnih usluga.

Članica Verande sudjelovala je na konferenciji s drugim predstavnicima udruga koje će se uključiti u sudjelovanje na aktivnostima projekta SOS-NET.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.