Učenici Učeničkog doma Virovitica u Verandi

Novosti   |   05.10.2016.
Pin It Ispiši Preporuči
Učenici Učeničkog doma Virovitica u Verandi

U ponedjeljak, 4. listopada Verandu su posjetili i upoznali se s njezinom djelatnošću učenici Učeničkog doma pod vodstvom njihovog odgajatelja.  Predstavnica Udruge upoznala ih je s prostorom Naše učionice u kojoj volonteri, vršnjački edukatori, pomažu mladima u učenju i svladavanju teškoća s pojedinim predmetima. Također, učenici prvih razreda srednjih škola upoznati su i s ostalim programima koji se kontinuirano provode u Udruzi, kao što su Savjetovalište za mlade i Rad s volonterima te aktivnostima koje se organiziraju unutar tih programa. Razgovaralo se o tome što njih interesira i na koji način oni mogu sudjelovati u aktivnostima udruge te kako mogu postati volonterima Verande.

Ovim susretom najavljena je daljnja suradnja Udruge za pomoć mladima VPŽ „Veranda“ i djelatnika te učenika Učeničkog doma Virovitica.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.