Sudjelovanje u projektu Job College

Novosti   |   31.05.2012.
Pin It Ispiši Preporuči
Sudjelovanje u projektu Job College

Udruga Veranda i Udruga SOS telefon iz Virovitice zajedno s timom Selectio, te s portalom Moj posao surađuju na projektu nazvanom Job College već nekoliko mjeseci.

Job College edukacija bila je za naše članice koje sudjeluju u projektu. O edukaciji smo već izvještavali. Veranda je uključila 2 članice.

Cilj edukacije je bio da članice dalje nastave raditi s mladima nezaposlenima u sklopu projekta i to kroz 2 cjelodnevne radionice na kojima će se proći pisanje životopisa, molbe, vježbanje intervjua, komunikacijskih vještina, zacrtavanje ciljeva, izrada karijernog plana, rješavanje koraka zacrtanog plana.

Cilj projekta je da mladi koji budu sudjelovali u projektu postanu poželjni radnici. Mladi su se prijavljivali po svim gradovima nekoliko županija.

Nakon radionica polaznici edukacije moći će nastaviti pohađati tečajeve (uz popust ili besplatno).

Nakon radionica i cjelokupnog projekta mladi će dobiti Certifikat, kojim će se izdvojiti iz grupe nezaposlenih.

Certifikati će se dijeliti u prvom tjednu srpnja.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.