Sudjelovanje u akciji socijalne samoposluge "Djelo ljubavi"

Novosti   |   10.08.2016.
Pin It Ispiši Preporuči
Sudjelovanje u akciji socijalne samoposluge "Djelo ljubavi"

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Virovitica ispred trgovačkog centra Kaufland održala se 18. akcija prikupljanja namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” Virovitica. Na akciji sudjeluju brojni volonteri, a po prvi puta su se uključile i volonterke iz Udruge za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije “Veranda”. Na današnjoj akciji bila je i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac koja je tom prilikom zamolila građane da kada kupuju u trgovačkim centrima doprinesu jednim proizvodom te tako omoguće da Socijalna samoposluga ima svoj kontinuitet.

U subotu, 13. kolovoza, također će se održati akcija, ovaj puta ispred trgovačkih centara Konzum i KTC od 9 do 18 sati.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.