Savjetovanje i pomaganje u Našoj učionici

Novosti   |   26.02.2016.
Pin It Ispiši Preporuči
Savjetovanje i pomaganje u Našoj učionici

Nakon što su naši volonteri prošli niz edukacija za vršnjačkog edukatora za potrebe pružanja usluga Verande mladima, u Našoj učionici sada isti savjetuju i pomažu druge mlade vršnjake, ali i one mlađe kod poteškoća u učenju.

Naša učionica otvorena je prošle godine za potrebe mladih u kojoj oni mogu učiti u smirenoj i opuštajućoj atmosferi uz prisustvo stručne osobe i educiranih volontera. 

Mladi uz vršnjačke edukatore uče druge mlade kako učiti, te pružaju savjetovanje i pomoć kod poteškoća u učenju u pojedinim područjima.

Mladi korisnici Naše učionice tako pronađu motivaciju te ohrabrenje za daljnje učenje i uspjeh u školi, a sve to u neposrednoj socijalizaciji i vršnjačkoj razmjeni iskustva.

Za uključenje u Našu učionicu mladi se mogu javiti radnim danom na sljedeća 4 načina:

- osobno doći na dogovor u Našu učionicu u Gajevu 3 od 12 - 14 h

- nazvati na telefon 726-613 od 10 - 12 h

- upitati na mail info@veranda.hr

- ispuniti obrazac na linku Savjetovalište na našoj web stranici

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.