Savjetovalište za mlade - predstavljanje

Novosti   |   05.09.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Petu godinu izvodimo projekt, a Ministarstvo socijalne politike i mladih (prije MOBMS) financira projekt Savjetovalište za mlade u 2012. godini. Ove godine imamo novine vezano za teme radionica.

Radionice na koje će se korisnici moći ove godine prijaviti su:

1. Radionice "Učimo učiti"

2. Predavanja iz psihologije ekonomije "Kako biti uspješan i sretan"

3. Radionice Roditelji za 5

4. Radionice komunikacijskih vještina

5. Radionice stvaralačkog pisanja

6. Radionice "Studentski kutak"

7. Radionice "Art - terapija"

8. Radionice učenja socijalnih vještina

Naravno, na našoj stranici u sklopu projekta održavamo link SAVJETOVALIŠTE kao i "Ti pitaš, Veranda odgovara", a za individualno savjetovanje možete se obratiti našim stručnim djelatnicima na mailove koji su navedeni u tim linkovima.

Radno vrijeme za Savjetovalište za mlade je od 8 - 15 sati u prostoru udruge, bivši vojni objekt, Matije Gupca 63 kada ćete dobiti potrebne informacije prema vašim interesima i potrebama.

Možete se javiti i na 726 - 613. Mail: info@veranda.hr

Da bi sudjelovali u radionicama (termini će biti obajvljeni tijekom godine) dobvoljno je da se javite na navedene kontakte: osobno, telefonom ili mailom. Ne morate imati problem da bi sudjelovali u radionicama. Radionice su otvorene za sve mlade. Besplatne su.

Podsjećamo, Savjetovalište za mlade je projekt primarne i sekundarne prevencije vezan za sve probleme mladih, na njemu djeluje 13 osoba, a mladi se mogu javiti zbog bilo kakvih problema psihologu, pedagogu, radnom terapeutu. Projekt obuhvaća mlade od 13 - 30 godina starosti.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.