Savjetovalište za mlade - predstavljanje

Novosti   |   05.09.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Petu godinu izvodimo projekt, a Ministarstvo socijalne politike i mladih (prije MOBMS) financira projekt Savjetovalište za mlade u 2012. godini. Ove godine imamo novine vezano za teme radionica.

Radionice na koje će se korisnici moći ove godine prijaviti su:

1. Radionice "Učimo učiti"

2. Predavanja iz psihologije ekonomije "Kako biti uspješan i sretan"

3. Radionice Roditelji za 5

4. Radionice komunikacijskih vještina

5. Radionice stvaralačkog pisanja

6. Radionice "Studentski kutak"

7. Radionice "Art - terapija"

8. Radionice učenja socijalnih vještina

Naravno, na našoj stranici u sklopu projekta održavamo link SAVJETOVALIŠTE kao i "Ti pitaš, Veranda odgovara", a za individualno savjetovanje možete se obratiti našim stručnim djelatnicima na mailove koji su navedeni u tim linkovima.

Radno vrijeme za Savjetovalište za mlade je od 8 - 15 sati u prostoru udruge, bivši vojni objekt, Matije Gupca 63 kada ćete dobiti potrebne informacije prema vašim interesima i potrebama.

Možete se javiti i na 726 - 613. Mail: info@veranda.hr

Da bi sudjelovali u radionicama (termini će biti obajvljeni tijekom godine) dobvoljno je da se javite na navedene kontakte: osobno, telefonom ili mailom. Ne morate imati problem da bi sudjelovali u radionicama. Radionice su otvorene za sve mlade. Besplatne su.

Podsjećamo, Savjetovalište za mlade je projekt primarne i sekundarne prevencije vezan za sve probleme mladih, na njemu djeluje 13 osoba, a mladi se mogu javiti zbog bilo kakvih problema psihologu, pedagogu, radnom terapeutu. Projekt obuhvaća mlade od 13 - 30 godina starosti.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.