Regionalna konzultacija „Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka“

Novosti   |   15.06.2016.
Pin It Ispiši Preporuči
Regionalna konzultacija „Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka“

Udruga Veranda sudjelovala je na regionalnoj konzultaciji u Osijeku zajedno s predstavnicima udruga i institucija iz 5 slavonskih županija, koje se bave mladima.

Regionalna konzultacija održana je kao važan dio provođenja aktivnosti „Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka“. Ovu aktivnost u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek provodi udruga PRONI Centar za socijalno podučavanje  u suradnji sa Zajednicom informativnih centara za mlade u RH. Na ovoj aktivnosti, organiziranoj na principu metode world cafea, sudionici su imali prilike u vrlo dinamičnoj i poticajnoj radnoj atmosferi iznijeti svoja iskustva i mišljenja o pitanjima koja se tiču mladih.

Proces strukturiranog dijaloga odvija se u svim zemljama Europske unije. Zaključci svih konzultacija  bit će predstavljeni Vijeću Europe koje će od svih pristiglih dokumenata sačiniti preporuku.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.