Radionice za timsko i individualno osnaživanje Tom i Tonka u tijeku

Aktivnosti   |   18.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči

14. , 21. i 28. studenog 2011. godine od 15 sati održavaju se i nastavit će se radionice za timsko i individualno osnaživanje "Tom i Tonka" pod voditeljstvom radnog terapeuta. Radionice se održavaju za grupu od 11 polaznika i to članova naše udruge Veranda, te članova i zaposlenika Hrvatske udruge za prevenciju suicida. Sadržaj radionica je usmjeren na jačanje osobnog rasta i razvoja i samopoštovanja koji će se ogledati u kasnijem radu s ljudima u ovim humanitarnim udrugama.

Obje udruge osnovane su u cilju terapijskog rada s mladima i osobama koje imaju određene poteškoće, stoga bi voditelji najprije trebali proći oblike rada na sebi da bi mogli kasniji pomagati drugima.

U prvom dijelu radionica polaznici su se međusobno kroz interaktivne vježbe upoznavali, u drugom bloku radionica usmjerit ćemo se na individalan rad (kako raditi s pojedincem), a u trećem dijelu kako raditi s grupom.

Da ponovimo, radionice Tom i Tonka su radionice koje jačaju osobu i grupu kroz interaktivni radionički oblik rada, a prilagodljive su svojim sadržajem prema skupini s kojom se radi.

Ove godine odlučili smo radionicama obuhvatiti vlastite članove, odnosno, ojaćati članove i zaposlenike koji još nemaju vještine potrebne da bi radili u ovako osjetljivom području rada.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.