Radionice za timsko i individualno osnaživanje Tom i Tonka u tijeku

Aktivnosti   |   18.11.2011.
Ispiši Preporuči

14. , 21. i 28. studenog 2011. godine od 15 sati održavaju se i nastavit će se radionice za timsko i individualno osnaživanje "Tom i Tonka" pod voditeljstvom radnog terapeuta. Radionice se održavaju za grupu od 11 polaznika i to članova naše udruge Veranda, te članova i zaposlenika Hrvatske udruge za prevenciju suicida. Sadržaj radionica je usmjeren na jačanje osobnog rasta i razvoja i samopoštovanja koji će se ogledati u kasnijem radu s ljudima u ovim humanitarnim udrugama.

Obje udruge osnovane su u cilju terapijskog rada s mladima i osobama koje imaju određene poteškoće, stoga bi voditelji najprije trebali proći oblike rada na sebi da bi mogli kasniji pomagati drugima.

U prvom dijelu radionica polaznici su se međusobno kroz interaktivne vježbe upoznavali, u drugom bloku radionica usmjerit ćemo se na individalan rad (kako raditi s pojedincem), a u trećem dijelu kako raditi s grupom.

Da ponovimo, radionice Tom i Tonka su radionice koje jačaju osobu i grupu kroz interaktivni radionički oblik rada, a prilagodljive su svojim sadržajem prema skupini s kojom se radi.

Ove godine odlučili smo radionicama obuhvatiti vlastite članove, odnosno, ojaćati članove i zaposlenike koji još nemaju vještine potrebne da bi radili u ovako osjetljivom području rada.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.