Radionice udruge u rujnu!

Novosti   |   13.09.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionice udruge u rujnu!

U četvrtak 15.rujna 2011. u 19h u prostoru udruge počinju radionice pisanja kreativne poezije i to u planiranih 6 susreta s obveznim vježbama kod kuće. Radionice su organizirane grupno u obliku teorijskih predavanja o poeziji, a vježbe će polaznici odrađivati kod kuće u trenucima inspiracije. Radionice provode akteri udruge, a po završetku i zadnje radionice biti će organizirano natjecanje koje će se ocjenjivati. Član komisije će biti prof. hrvatskog jezika, a prva tri najbolja djela biti će nagrađena. Do četvrtka se zaintersirani mladi od 13 - 29 godina mogu prijaviti na 0981905976.

Radionice informatičke svijesti i prevencija neproduktivnosti počinju u utorak 20.9.2011. u 18 h. također u prostoru udruge, a broj polaznika je ograničen radi raspoložive tehničke opreme. Radionice se sastoje od predavanja osnova računalnih programa, te praktičnog dijela. Radionice provode informatičari, a provode ih već drugu godinu u našoj udruzi. Prijave također na gore naveden mobitel.

 

U srijedu, 14.9. 2011. počinju radionice Organiziranog učenja, i to već treću godinu. Provode ih prof. rehabilitator i prof. hrvtaskog jezika i pedagogije. Radionice će se izvoditi u interaktivnoj grupi mladih osnovnoškolaca uz praktično - iskustvene vježbe, a mladi polaznici će naučiti kako učiti, naučiti te zapamtiti gradivo. Radionice mogu pomoći kod problema učenja u školi, ali i kod učenika koji inače odlično uče, jer kroz radionice se razvijaju vještine efikasnog i kvalitetnog učenja. Radionice su odlično prihvaćene od mladih polaznika, ne samo zbog druženja  i dinamike rada, već i zbog kvalitete sadržaja radionica.

 

Više o radionicama možete pročitati na našoj stranici pod linkom "Programi".

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.