Radionice udruge u rujnu!

Novosti   |   13.09.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionice udruge u rujnu!

U četvrtak 15.rujna 2011. u 19h u prostoru udruge počinju radionice pisanja kreativne poezije i to u planiranih 6 susreta s obveznim vježbama kod kuće. Radionice su organizirane grupno u obliku teorijskih predavanja o poeziji, a vježbe će polaznici odrađivati kod kuće u trenucima inspiracije. Radionice provode akteri udruge, a po završetku i zadnje radionice biti će organizirano natjecanje koje će se ocjenjivati. Član komisije će biti prof. hrvatskog jezika, a prva tri najbolja djela biti će nagrađena. Do četvrtka se zaintersirani mladi od 13 - 29 godina mogu prijaviti na 0981905976.

Radionice informatičke svijesti i prevencija neproduktivnosti počinju u utorak 20.9.2011. u 18 h. također u prostoru udruge, a broj polaznika je ograničen radi raspoložive tehničke opreme. Radionice se sastoje od predavanja osnova računalnih programa, te praktičnog dijela. Radionice provode informatičari, a provode ih već drugu godinu u našoj udruzi. Prijave također na gore naveden mobitel.

 

U srijedu, 14.9. 2011. počinju radionice Organiziranog učenja, i to već treću godinu. Provode ih prof. rehabilitator i prof. hrvtaskog jezika i pedagogije. Radionice će se izvoditi u interaktivnoj grupi mladih osnovnoškolaca uz praktično - iskustvene vježbe, a mladi polaznici će naučiti kako učiti, naučiti te zapamtiti gradivo. Radionice mogu pomoći kod problema učenja u školi, ali i kod učenika koji inače odlično uče, jer kroz radionice se razvijaju vještine efikasnog i kvalitetnog učenja. Radionice su odlično prihvaćene od mladih polaznika, ne samo zbog druženja  i dinamike rada, već i zbog kvalitete sadržaja radionica.

 

Više o radionicama možete pročitati na našoj stranici pod linkom "Programi".

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.