Radionice socijalnih vještina u Učeničkom domu Virovitica

Novosti   |   28.12.2016.
Ispiši Preporuči
Radionice socijalnih vještina u Učeničkom domu Virovitica

U Učeničkom domu Virovitica su tijekom prosinca održane radionice socijalnih vještina.

Kroz različite aktivnosti u 3 bloka radionica prolazili smo u vodstvu pedagoga i rehabilitatora neke od vještina koje su nam potrebne u svakodnevnoj komunikaciji i interakciji s drugim ljudima. Tako smo vježbali JA-govor, asertivnu komunikaciju, rješavanje sukoba, odgovorno donošenje odluka, preuzimanje odgovornosti za sebe i druge...Aktivnosti su se odvijale kroz individualni rad, rad u skupini, igre uloga,  razmjenu iskustava. Nakon završenih radionica polaznici su ocijenili da su im aktivnosti bile vrlo korisne i poticajne, da su kod sebe osvijestili određene nedostatke u socijalnim vještinama,  te da se osjećaju osnaženima za nove izazove i situacije u kojima će se naći.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.