Radionice socijalnih vještina u Učeničkom domu Virovitica

Novosti   |   28.12.2016.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionice socijalnih vještina u Učeničkom domu Virovitica

U Učeničkom domu Virovitica su tijekom prosinca održane radionice socijalnih vještina.

Kroz različite aktivnosti u 3 bloka radionica prolazili smo u vodstvu pedagoga i rehabilitatora neke od vještina koje su nam potrebne u svakodnevnoj komunikaciji i interakciji s drugim ljudima. Tako smo vježbali JA-govor, asertivnu komunikaciju, rješavanje sukoba, odgovorno donošenje odluka, preuzimanje odgovornosti za sebe i druge...Aktivnosti su se odvijale kroz individualni rad, rad u skupini, igre uloga,  razmjenu iskustava. Nakon završenih radionica polaznici su ocijenili da su im aktivnosti bile vrlo korisne i poticajne, da su kod sebe osvijestili određene nedostatke u socijalnim vještinama,  te da se osjećaju osnaženima za nove izazove i situacije u kojima će se naći.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.