Radionice razmjene iskustava - Veranda u Zagrebu

Novosti   |   02.04.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionice razmjene iskustava - Veranda u Zagrebu

U srijedu, 1. travnja, 2015. godine od 10 do 17 sati ispred udruge Veranda Anja Benko je u sklopu projekta "Unaprjeđenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" sudjelovala u radionicama u prostorijama GONG-a i Zelene kuće u Zagrebu. Na radionicama su sudjelovali predstavnici udruga partnera na spomenutom projektu Udruga Terra i Udruga Oaza iz Rijeke, Udruga Milosrđe iz Karlovca, Udruga Veranda iz Virovitice, te domaćini: GONG, Zelena akcija, Volonterski centar i Kuća ljudskih prava iz Zagreba.

Cilj radionica je bila razmjena iskustva u organizaciji rada udruga (financijsko poslovanje, timski rad, prikupljanje sredstva, uključivanje volontera u rad), te samim time i prepoznavanje prilika za suradnju kao i rješavanje poteškoća s kojima se susreću ove udruge svakodnevno i razmjena dobrih iskustava.

Verandi je neprocjenjiva suradnja s navedenim udrugama koje su više nego uspješne u svom radu, kao i primjer dobre prakse za budući rad udruge i ostvarenje ciljeva udruge.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.