Radionice Job college MojPosao

Novosti   |   24.04.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

26.travnja 2012. godine u prostoru udruge održat će se poludnenvna radionica Job college MojPosao za mlade osobe do 29 godina koje su nezaposlene.

Na radionicama će naućiti kako pisati kvalitetan životopis i molbu za posao, igrati intervju za posao, te se upoznati s poslodavcima koji podržavaju ovaj projekt.

Sudionici će s instruktorima izraditi svoj plan karijere. Aktivni sudionici dobit će Certifikat kojim će se moći istaknuti kao poželjan radnik.

Iste radionice održat će se također u drugim slavonskim gradovima.

Projekt podržava SELECTIO , vodeća privatna agencija za zapošljavanje, te EduCenatr.net, najveća baza edukativne ponude.

Podsjećamo da projekt Job college u suradnji s našom udrugom traje nekoliko mjeseci, a udio udruge su naše dvije članice koje aktivno sudjeluju u realizaciji projekta.

Na radionice se može još prijaviti do 24.4. na:  jobcollege@moj-posao.net (ime i prezime, koliko ste dugo nezaposleni, kontakt podaci). Još danas!

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.