Radionice Job college MojPosao

Novosti   |   24.04.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

26.travnja 2012. godine u prostoru udruge održat će se poludnenvna radionica Job college MojPosao za mlade osobe do 29 godina koje su nezaposlene.

Na radionicama će naućiti kako pisati kvalitetan životopis i molbu za posao, igrati intervju za posao, te se upoznati s poslodavcima koji podržavaju ovaj projekt.

Sudionici će s instruktorima izraditi svoj plan karijere. Aktivni sudionici dobit će Certifikat kojim će se moći istaknuti kao poželjan radnik.

Iste radionice održat će se također u drugim slavonskim gradovima.

Projekt podržava SELECTIO , vodeća privatna agencija za zapošljavanje, te EduCenatr.net, najveća baza edukativne ponude.

Podsjećamo da projekt Job college u suradnji s našom udrugom traje nekoliko mjeseci, a udio udruge su naše dvije članice koje aktivno sudjeluju u realizaciji projekta.

Na radionice se može još prijaviti do 24.4. na:  jobcollege@moj-posao.net (ime i prezime, koliko ste dugo nezaposleni, kontakt podaci). Još danas!

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.