Radionica "Uspješno vođenje grupe mladih"

Novosti   |   03.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionica "Uspješno vođenje grupe mladih"

9.11. 2011, (srijeda) u 15 sati održat će se radionica "Uspješno vođenje grupe mladih" za naše članove, stručne aktere i zaposlenike udruge, te Hrvatske udruge za prevenciju suicida. Radionici će se priključiti i stručne osobe iz drugih ustanova koji se u svom radu bave s mladima.

Na radionici biti će jednako raspodjeljen udio obiju udruga u prezentacijama, a naglasak će biti na terapijskim grupama s mladim ljudima kojima se bavimo.

Udruga "Veranda" se bavi grupnim radom od 2007. godine, a godišnje kroz grupni rad prođe i do 500 korisnika.

Može se reći da se udruga 80% svoga djelovanja bavi grupnim radom. Ostalo su aktivnosti usmjerene individualnim radom s korisnicima ili jednokratnim aktivnostima za velik broj građana.

Radionica će se održati u prostoru udruge, a broj sudionika je ograničen. Ukoliko ima zainteresiranih, mogu se najvaiti na info@veranda.hr

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.