Radionica "Uspješno vođenje grupe mladih"

Novosti   |   03.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionica "Uspješno vođenje grupe mladih"

9.11. 2011, (srijeda) u 15 sati održat će se radionica "Uspješno vođenje grupe mladih" za naše članove, stručne aktere i zaposlenike udruge, te Hrvatske udruge za prevenciju suicida. Radionici će se priključiti i stručne osobe iz drugih ustanova koji se u svom radu bave s mladima.

Na radionici biti će jednako raspodjeljen udio obiju udruga u prezentacijama, a naglasak će biti na terapijskim grupama s mladim ljudima kojima se bavimo.

Udruga "Veranda" se bavi grupnim radom od 2007. godine, a godišnje kroz grupni rad prođe i do 500 korisnika.

Može se reći da se udruga 80% svoga djelovanja bavi grupnim radom. Ostalo su aktivnosti usmjerene individualnim radom s korisnicima ili jednokratnim aktivnostima za velik broj građana.

Radionica će se održati u prostoru udruge, a broj sudionika je ograničen. Ukoliko ima zainteresiranih, mogu se najvaiti na info@veranda.hr

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.