Radionica "Prevencija ovisnosti je prevencija suicidalnosti" - članovi udruge sudjeluju

Novosti   |   05.07.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionica "Prevencija ovisnosti je prevencija suicidalnosti" - članovi udruge sudjeluju

Stručne članice udruge "Veranda" biti će korisnici radionice s temom "Prevencija suicida" u organizaciji Hrvatske udruge za prevenciju suicida i to u petak 7.8.2011. godine s početkom u 17 h.

Voditelj radionica je prim. mr.sc. Elvira Koić, specijalist psihijatrije i predsjednica udruge, a predavač će biti predstavnik Plive.

Ovakva suradnja s našim stručnim članicama udruge, Hrvatskoj udruzi za prevenciju suicida važna je za feed back projekata koje rade u 2011. godini na području prevencije samoubojstava s područja naše županije i cijele Hrvatske.

Broj korisnika radionice je ograničen.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.