Radionica "Prevencija ovisnosti je prevencija suicidalnosti" - članovi udruge sudjeluju

Novosti   |   05.07.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionica "Prevencija ovisnosti je prevencija suicidalnosti" - članovi udruge sudjeluju

Stručne članice udruge "Veranda" biti će korisnici radionice s temom "Prevencija suicida" u organizaciji Hrvatske udruge za prevenciju suicida i to u petak 7.8.2011. godine s početkom u 17 h.

Voditelj radionica je prim. mr.sc. Elvira Koić, specijalist psihijatrije i predsjednica udruge, a predavač će biti predstavnik Plive.

Ovakva suradnja s našim stručnim članicama udruge, Hrvatskoj udruzi za prevenciju suicida važna je za feed back projekata koje rade u 2011. godini na području prevencije samoubojstava s područja naše županije i cijele Hrvatske.

Broj korisnika radionice je ograničen.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.