Radionica poticanja kreativnosti kod mladih

Novosti   |   06.11.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionica poticanja kreativnosti kod mladih

29. listopada 2015. godine u večernjim satima u prostoru udruge održana je radionica poticanja kreativnosti kod mladih. Mladi su otkrili svoje talente te uvidjeli važnost razvijanja kreativne inteligencije u svakodnevnom životu, a tijekom radionice otkrili su čari recikliranja starog otpada.

Učeći o vlastitoj kreativnosti, mladi će sa sobom ponijeti kreativni duh te nastaviti razvijati svoje kreativne vještine, kao i uključiti ostale mlade iz svoje socijalne mreže u kreativni svijet.

Kreativnost je važna u prevenciji ovisnosti svih oblika, kao i iskorištavanje slobodnog vremena, prevencija nepoželjnih oblika ponašanja.

Kreativnost je vrlo dobar medij za rad s mladima, a mladi su pokazali kako se može na zanimljiv način iskoristiti sav potencijal,do sad otkriven ali i neotkriven!

Hvala svim volonterima na sudjelovanju u ovoj radionici.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.