Radionica My smile - osmijeh za sve nas

Novosti   |   02.12.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Radionica My smile - osmijeh za sve nas

8.12.2014. u ponedjeljak, u 19.30 sati, održat će se slikarska radionica pod nazivom My smile za mlade osobe iz naše županije u suradnji s Učeničkim domom Virovitica.

Mladi će oslikavati platna akrilnim bojama na temu My smile; odnosno zamisao je stvoriti zajedničke slike osmijeha mladih u našoj županiji.

Radionica se organizira povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se inače obilježava od 15.11. - 15.12. svake godine.

Oslikana platna akrilnim bojama i drugim raznim tehnikama biti će prijedlog za pozadinu nove internetske stranice udruge Veranda.

Pozivamo i druge zainteresirane mlade da nam se pridruže u radionici i nacrtaju svoj osmijeh...za sve nas! Wink

 

Radionica je besplatna.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.