Radio emisija 1. srpnja 2014. godine

Novosti   |   01.07.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Radio emisija 1. srpnja 2014. godine

Tijekom provedbe projekta Savjetovalište za mlade tokom godine udruga Veranda informira građane o svom radu na različite načine, pa tako redovito Informativni centar Virovitica prati rad udruge.

Danas, 1. srpnja 2014. održana je radio emisija na Radio Virovitica u kojoj su gostovale članice udruge Veranda, mlade stručnjakinje Ivana Kostelac, Sanja Milković Šipek, Dinka Antunović, koje su govorile o radu udruge i o najčešćim poteškoćama mladih s kojima se mladi danas javljaju u udrugu.

Ističu nedostatak spremnosti mladih na traženje pomoći, kao i učestalu pojavu vršnjačkog nasilja na Facebooku. Psihologinja Sanja Milković Šipek je pozvala roditelje da se uključe u prevenciju vršnjačkog nasilja kod svoje djece, adolescenata.

Udruga postoji od 2007. godine i tijekom proteklih godina djelovala je na različitim područjima s mladima; od prevencije ovisnosti, vršnjačkog nasilja, i to putem aktivnosti u prostoru udruge, radionicama, izletima, promotivnim štandovima, koncertima, natjecanjima, tribinama, a mlade stručnjakinje pozivaju mlade da se jave u savjetovalište ukoliko imaju bilo kakav problem. Savjetovalište je individualno, anonimno, besplatno, diskretno.

Kontakt za savjetovalište za naše psihologe

za mlade

mladi.savjetovalište@veranda.hr

za studente

studentsko.savjetovaliste@veranda.hr

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.