Radio emisija 1. srpnja 2014. godine

Novosti   |   01.07.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Radio emisija 1. srpnja 2014. godine

Tijekom provedbe projekta Savjetovalište za mlade tokom godine udruga Veranda informira građane o svom radu na različite načine, pa tako redovito Informativni centar Virovitica prati rad udruge.

Danas, 1. srpnja 2014. održana je radio emisija na Radio Virovitica u kojoj su gostovale članice udruge Veranda, mlade stručnjakinje Ivana Kostelac, Sanja Milković Šipek, Dinka Antunović, koje su govorile o radu udruge i o najčešćim poteškoćama mladih s kojima se mladi danas javljaju u udrugu.

Ističu nedostatak spremnosti mladih na traženje pomoći, kao i učestalu pojavu vršnjačkog nasilja na Facebooku. Psihologinja Sanja Milković Šipek je pozvala roditelje da se uključe u prevenciju vršnjačkog nasilja kod svoje djece, adolescenata.

Udruga postoji od 2007. godine i tijekom proteklih godina djelovala je na različitim područjima s mladima; od prevencije ovisnosti, vršnjačkog nasilja, i to putem aktivnosti u prostoru udruge, radionicama, izletima, promotivnim štandovima, koncertima, natjecanjima, tribinama, a mlade stručnjakinje pozivaju mlade da se jave u savjetovalište ukoliko imaju bilo kakav problem. Savjetovalište je individualno, anonimno, besplatno, diskretno.

Kontakt za savjetovalište za naše psihologe

za mlade

mladi.savjetovalište@veranda.hr

za studente

studentsko.savjetovaliste@veranda.hr

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2015. i 2016. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.