Pšenica, jelka i ukrasi - akcija korisnika

Aktivnosti   |   19.12.2012.
Pin It Ispiši Preporuči
Pšenica, jelka i ukrasi - akcija korisnika

U sklopu projekta Klub mladih Virovitica, radionica kreativnog izražavanja u izvedbi magistre psihologije i prof. pedagogije i sociologije, korisnici su izradili niz kreativnih ukrasa, te posadili više od 90 čašica pšenice ukrašenih decoupage tehnikom. Time je osmišljena akcija darivanja građana pšenicom, a akcija se organizirala 19.12. u centru grada. Građani su bili oduševljeni i pozdravili našu akciju, te istovremeno razdragani i začuđeni gestom. Ovu akciju osmislili su studenti Visoke škole u Virovitici.

Božićna jelka s ukrasima naših korisnika nalazi se u izložbenom prostoru Turističke zajednice Grada Virovitice kako bi ih podijelili zajedno s građanima.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.