Pšenica, jelka i ukrasi - akcija korisnika

Aktivnosti   |   19.12.2012.
Pin It Ispiši Preporuči
Pšenica, jelka i ukrasi - akcija korisnika

U sklopu projekta Klub mladih Virovitica, radionica kreativnog izražavanja u izvedbi magistre psihologije i prof. pedagogije i sociologije, korisnici su izradili niz kreativnih ukrasa, te posadili više od 90 čašica pšenice ukrašenih decoupage tehnikom. Time je osmišljena akcija darivanja građana pšenicom, a akcija se organizirala 19.12. u centru grada. Građani su bili oduševljeni i pozdravili našu akciju, te istovremeno razdragani i začuđeni gestom. Ovu akciju osmislili su studenti Visoke škole u Virovitici.

Božićna jelka s ukrasima naših korisnika nalazi se u izložbenom prostoru Turističke zajednice Grada Virovitice kako bi ih podijelili zajedno s građanima.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.