Prvi dan u srednjoj školi (I.)

Borjanov dnevnik   |   13.11.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Dragi Dnevniče,

Danas je bio moj prvi dan u srednjoj školi. Nisam stekao puno prijatelja, ali sam se rukovao s mnogo ljudi, rekao svoje ime, oni su meni rekli svoje...Podrazumijevam da mi nitko neće zapatiti ime. Razrednik? Ne čini se loš, no njušim probleme. Poznajem te osobe koje se iskaljuju na nedužnima. Te frustrirane napete osobe! Sigurno svatko u svom životu susretne barem jednu osobu koja iz dana u dan mijenja raspoloženje i ponašanje prema drugima kao čarape.

No, sve u svemu, polazak u novu školu za mene puno znači, jer iskreno, osnovna škola je za mene bila vrsta pakla. Nisam bio popularan niti imao prijatelja, zato se često događalo da upadam u nevolje koje mi nisu trebale. Jedno od lošijih iskustava je bilo da su mi bez razloga izbili prištići po cijelom licu i to odnekud, cijela rulja, ma vojska ! Priznajem da sam bio nečisto dijete, mali prljavac koji je izrastao u nehigijenskog tinejdžera. Za to krivim majku iako se ne ljutim na nju. Imala je razloge zašto nije bila sa mnom. Definitivno najljepši dio dana mi je bio kada sam doašo kući i ugledao ono jedino biće koje volim najviše na svijetu....

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.