Predstavnici udruga iz Rijeke u posjetu Virovitici

Novosti   |   11.03.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Predstavnici udruga iz Rijeke u posjetu Virovitici

Danas, 11.3 2015. u 15 sati predstavnici Udruge Terra i Oaza iz Rijeke posjetili su udrugu Veranda koja je partner udruzi Terra na projektu "Unaprjeđenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" koji se provodi iz EU fonda u 3 županije, Primorsko - goranskoj, Karlovačkoj i Virovitičko - podravskoj.

Udruga Terra jedna je od visoko vrijednih organizacija civilnog društva koja je izabrala Verandu da joj bude partner, te tako zajednički ojačamo kapacitet udruge u našem gradu.

Na radnom sastanku ovih triju udruga razgovaralo se o provođenju projekta, zajedničkim projektnim aktivnostima, te drugim pitanjima u našoj županiji vezanim za pružanje socijalnih usluga koje se razlikuju ili su slične županijama koje su zastupljene u projektu i u kojima će se projekt provoditi.

Projekt je usmjeren na podršku institucionalnom razvoju prijavitelja i partnera koje rade s ovisnicima, beskućnicima i mladima njegujući međusobnu suradnju i partnerstvo.

Radnom sastanku prisustvovala je predsjednica udruge Veranda Dinka Antunović i zaposlenica na projektu Anja Benko koje su ugostile naše posjetitelje, te ih upoznale s udrugom i pružanjem socijalnih usluga u našem gradu. Dogovorene su aktivnosti s kojima će javnost biti upoznata, kao i naši volonteri te suradnici na projektu (tribine, okrugli stolovi, forum teatar).

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.