Predavanje "Prevencija psihičkih poremećaja kroz brak i roditeljstvo"

Novosti   |   17.08.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Međunarodni dan mladih 12.8. (UN) mladi obilježavaju na različite načine, u kojima se obično istiće volonterstvo, položaj u društvu, prezentacija njihova djelovanja prema društvu, organizacija aktivnosti za dobrobit mladih ili nešto slično.

Veranda je u svrhu Dana mladih organizirala predavanje 21.8. (utorak) u 19 h u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, pod nazivom "Prevencija psihičkih poremećaja kroz brak i roditeljstvo". Predavač je dr. Sanea Mihaljević, psihijatar, koja već ima važnih udjela u radu naše udruge, a također radi s mladima na području Virovitice u različitim segmentima.

Pozivamo sve mlade, njihove roditelje, građane, te osobe koje rade s mladima ili djeluju u ustanovama/udrugama da nam se pridruže na predavanju.

Wink

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.