Predavanje "Prevencija psihičkih poremećaja kroz brak i roditeljstvo"

Novosti   |   17.08.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Međunarodni dan mladih 12.8. (UN) mladi obilježavaju na različite načine, u kojima se obično istiće volonterstvo, položaj u društvu, prezentacija njihova djelovanja prema društvu, organizacija aktivnosti za dobrobit mladih ili nešto slično.

Veranda je u svrhu Dana mladih organizirala predavanje 21.8. (utorak) u 19 h u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, pod nazivom "Prevencija psihičkih poremećaja kroz brak i roditeljstvo". Predavač je dr. Sanea Mihaljević, psihijatar, koja već ima važnih udjela u radu naše udruge, a također radi s mladima na području Virovitice u različitim segmentima.

Pozivamo sve mlade, njihove roditelje, građane, te osobe koje rade s mladima ili djeluju u ustanovama/udrugama da nam se pridruže na predavanju.

Wink

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.