Predavanje "Prenatalno roditeljstvo" dr. Petar Krešimir Hodžić

Novosti   |   06.06.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Predavanje "Prenatalno roditeljstvo" dr. Petar Krešimir Hodžić

17.6.2011. u 19 h u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica održat će se predavanje "Prenatalno roditeljstvo" čiji če predavač biti Petar Krešimir Hodžić, dr.med.Predavanje će biti popraćeno izložbom "Veliko Da životu".

Organizatori su Hrvatsko liječničko katoličko društvo i Udruga za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" u sklopu projekta Klub mladih Virovitica financiran od Grada Virovitice i Ministarstva obitelji.Ideja za predavanjem je izašla iz obveze Ministarstva obitelji da se obilježi Međunarodni dan borbe protiv ovisnosti 26.6. , jer prevencija počinje u najranijoj fazi planiranja obitelji, a ne samo rođenjem i odgojem djeteta.

Na predavanje su pozvani sve građanke i građani, predstavnici udruga i ustanova koji se bave obitelji, djecom i mladima, te predstavnici škola.

Naravno, ulaz je slobodan.

Očekujemo Vas!

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.