Predavanje "Prenatalno roditeljstvo" dr. Petar Krešimir Hodžić

Novosti   |   06.06.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Predavanje "Prenatalno roditeljstvo" dr. Petar Krešimir Hodžić

17.6.2011. u 19 h u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica održat će se predavanje "Prenatalno roditeljstvo" čiji če predavač biti Petar Krešimir Hodžić, dr.med.Predavanje će biti popraćeno izložbom "Veliko Da životu".

Organizatori su Hrvatsko liječničko katoličko društvo i Udruga za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" u sklopu projekta Klub mladih Virovitica financiran od Grada Virovitice i Ministarstva obitelji.Ideja za predavanjem je izašla iz obveze Ministarstva obitelji da se obilježi Međunarodni dan borbe protiv ovisnosti 26.6. , jer prevencija počinje u najranijoj fazi planiranja obitelji, a ne samo rođenjem i odgojem djeteta.

Na predavanje su pozvani sve građanke i građani, predstavnici udruga i ustanova koji se bave obitelji, djecom i mladima, te predstavnici škola.

Naravno, ulaz je slobodan.

Očekujemo Vas!

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.