Predavanje i radionica za učitelje u OŠ Gornje Bazje

Novosti   |   27.04.2015.
Pin It Ispiši Preporuči

16. travnja 2015. godine u OŠ Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju Marija Grgić i Sanja Milković Šipek održale su predavanje i radionicu za učitelje na temu "Kako riješavati probleme s roditeljima". Na predavanju smo se bavili problemima s kojima se susreću roditelji adolescenata i njihovom potragom za pomoći pri rješavanju istih. Učitelji su prve osobe kojima se roditelji obraćaju, a prema njihovim izjavama nedostaju im vještine kojima bi se koristili u tom području svoga rada. Roditelji očekuju savjete, pomoć i imaju određena očekivanja od učitelja te smo stoga radili s učiteljima vještine komuniciranja sa svim tipovima roditelja (agresivni, izrazito ljubazni, negativisti, sveznalice...). Cilj je riješiti problem koji adolescent ima na dobrobit svih sudionika odgojno - obrazovnog procesa. Prema ocjeni prisutnih nastavnika, ovakav pristup temi je bio izrazito koristan na daljnji rad.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.