Poziv na tribinu "Drustvo bez stigme" i Forum kazalisnu predstavu 16.12.2015.

Novosti   |   10.12.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Poziv na tribinu "Drustvo bez stigme" i Forum kazalisnu predstavu 16.12.2015.

Poziv

16.12.2015. godine s pocetkom u 13:30 sati u Gradskoj knjiznici i citaonici Virovitica na Trgu bana J.Jelacica 5 u Virovitici odrzat ce se TRIBINA "DRUSTVO BEZ STIGME" i FORUM KAZALISNA PREDSTAVA 

U sklopu tribine biti ce predstavljen Europski projekt "Unapredenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" koji provode 4 udruge u 3 zupanije, udruga Terra i Udruga Oaza iz Rijeke, Udruga Milosrde iz Karlovca i Udruga Veranda iz Virovitice.

Na tribini ce biti izvedena forum kazalisna predstava "Kako ti mogu vjerovati?". To je oblik interaktivne scenske igre koja je popularna u svijetu, a osnova su kratke forum scene koje prikazuju problem odredene zajednice,  a tematski je vezana za problem stigmatizacije lijecenih ovisnika i drugih marginaliziranih osoba.

Pridruzite nam se u razvijanju razumijevanja i tolerancije za druge.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.