Poziv na predavanje "Radna terapija u zajednici"

Novosti   |   21.10.2014.
Pin It Ispiši Preporuči

Povodom Svjetskog dana radne terapije koji se obilježava 27. listopada svake godine, Udruga za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" organizira predavanje na temu "Radna terapija u zajednici" i to u petak 24. 10. 2014. godine u 16 sati.

Pozivamo sve radne terapeute, stručne osobe i profesionalce te zaljubljenike u radnu terapiju da sudjeluju na našem predavanju s ciljem upoznavanja radnog terapeuta kao člana multidisciplinarnog tima, načinima ostvarivanja suradnje s radnim teraputom u zajednici, a posebno u preventivnom radu s mladima u svrhu uspostave neovisnosti, bolje kvalitete života, učenja zdravih stilova života, te unapređenje mentalnog zdravlja. Predavanju će biti pridružen i praktični prikaz terapije smijehom.

Predavači na ovom susretu biti će stručne prvostupnice radne terapije iz Virovitice.

Mjesto predavanja: prostorije Udruge za pomoć mladima VPŽ "Veranda", Matije Gupca 63, (bivši vojni objekt).

Napomena: Predavanje je odobreno i od Hrvatske komore zdravstvenih radnika.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.