Poziv na predavanje "Radna terapija u zajednici"

Novosti   |   21.10.2014.
Pin It Ispiši Preporuči

Povodom Svjetskog dana radne terapije koji se obilježava 27. listopada svake godine, Udruga za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" organizira predavanje na temu "Radna terapija u zajednici" i to u petak 24. 10. 2014. godine u 16 sati.

Pozivamo sve radne terapeute, stručne osobe i profesionalce te zaljubljenike u radnu terapiju da sudjeluju na našem predavanju s ciljem upoznavanja radnog terapeuta kao člana multidisciplinarnog tima, načinima ostvarivanja suradnje s radnim teraputom u zajednici, a posebno u preventivnom radu s mladima u svrhu uspostave neovisnosti, bolje kvalitete života, učenja zdravih stilova života, te unapređenje mentalnog zdravlja. Predavanju će biti pridružen i praktični prikaz terapije smijehom.

Predavači na ovom susretu biti će stručne prvostupnice radne terapije iz Virovitice.

Mjesto predavanja: prostorije Udruge za pomoć mladima VPŽ "Veranda", Matije Gupca 63, (bivši vojni objekt).

Napomena: Predavanje je odobreno i od Hrvatske komore zdravstvenih radnika.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.