Otvorenje Naše učionice

Novosti   |   11.11.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Otvorenje Naše učionice

Naša učionica krenula je s radom jučer 10. studenog 2015. nakon otvorenja od 11 - 14 sati kada su volonteri sa stručnim osobama udruge dijelili prigodne promotivne letke.

Naša učionica nalazi se na adresi Gajeva 3, u zgradi bivšeg županijskog suda.

U Našu učionicu učenici će radnim danom od 11 - 14 sati moći doći učiti, pisati zadaće, potražiti pomoć naših volontera ili stručne osobe, družiti se, ili se samo skloniti dok čekaju prijevoz između školskih smjena.

U navedeno vrijeme volonteri će sa stručnom osobom biti na raspolaganju svim mladima koji posjete Našu učionicu. Volonteri su mladi ljudi educirani kao vršnjački edukatori u Verandinim projektima, a to su virovitički mladi srednjoškolci te studenti Visoke škole Virovitica.

Naša učionica novi je program Verande, a uz Našu učionicu nalazi se i Savjetovalište za mlade u kojemu mladi mogu dobiti termin za savjetovanje sa stručnom osobom ukoliko imaju problem.

I Naša učionica i Savjetovalište za mlade je besplatno.

Informacije o Našoj učionici možete naći na našoj web stranici www.veranda.hr ili na info@veranda.hr

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.