Okrugli stol s mladima "Mladi u prometu, alkohol i noćni izlasci"

Novosti   |   28.12.2016.
Ispiši Preporuči
Okrugli stol s mladima "Mladi u prometu, alkohol i noćni izlasci"

U Učeničkom domu Virovitica 21. prosinca, 2016. godine održan je Okrugli stol u sklopu istoimene radionice "Mladi u prometu, alkohol i noćni izlasci" te radionice socijalnih vještina na kojemu se s mladima raspravljalo na temu mladih osoba u prometu, donošenja odluka i odgovornosti u vezi s konzumacijom alkohola prilikom noćnih izlazaka na području Virovitice , ali i cijele županije Virovitičko - podravske.

Okrugli stol i navedene radionice provele su stručne osobe udruge, pedagoginja i rehabilitator.

Ove aktivnosti provele su se s mladima u sklopu projekta "Od akcije do reakcije - Živi život" koji Veranda provodi u 2016. godini putem sredstava Nacionalne sigurnosti cestovnog prometa.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.