Okrugli stol s mladima "Mladi u prometu, alkohol i noćni izlasci"

Novosti   |   28.12.2016.
Pin It Ispiši Preporuči
Okrugli stol s mladima "Mladi u prometu, alkohol i noćni izlasci"

U Učeničkom domu Virovitica 21. prosinca, 2016. godine održan je Okrugli stol u sklopu istoimene radionice "Mladi u prometu, alkohol i noćni izlasci" te radionice socijalnih vještina na kojemu se s mladima raspravljalo na temu mladih osoba u prometu, donošenja odluka i odgovornosti u vezi s konzumacijom alkohola prilikom noćnih izlazaka na području Virovitice , ali i cijele županije Virovitičko - podravske.

Okrugli stol i navedene radionice provele su stručne osobe udruge, pedagoginja i rehabilitator.

Ove aktivnosti provele su se s mladima u sklopu projekta "Od akcije do reakcije - Živi život" koji Veranda provodi u 2016. godini putem sredstava Nacionalne sigurnosti cestovnog prometa.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.