Održano predavanje za Dan mladih

Aktivnosti   |   22.08.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

U utorak, 21.8. održano je predavanje na temu "Prevencija psihičkih poremećaja kroz brak i roditeljstvo" povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih. Predavanje je održano u Gradskoj čitaonici i čitaonici Virovitica u 19 sati, a održala ga je specijalistica psihijatrije dr. Sanea Mihaljević iz Opće bolnice Virovitica, a inače stručna suradnica udruge.

Tema predavanja odabrana je u svrhu prevencije psihićkih poremećaja mladih, a naglasak je bio na prenatalnom razvoju, povezujućem roditeljstvu u prve tri godine života djeteta i kanije, te  važnost dobre komunikacije unutar bračnih odnosa što sve ide u prilog normalnom rastu i razvoju djece kako bi izrasli u zdrave djevojke/mladiće i kasnije u zrele odrasle osobe.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.