Održano predavanje za Dan mladih

Aktivnosti   |   22.08.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

U utorak, 21.8. održano je predavanje na temu "Prevencija psihičkih poremećaja kroz brak i roditeljstvo" povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih. Predavanje je održano u Gradskoj čitaonici i čitaonici Virovitica u 19 sati, a održala ga je specijalistica psihijatrije dr. Sanea Mihaljević iz Opće bolnice Virovitica, a inače stručna suradnica udruge.

Tema predavanja odabrana je u svrhu prevencije psihićkih poremećaja mladih, a naglasak je bio na prenatalnom razvoju, povezujućem roditeljstvu u prve tri godine života djeteta i kanije, te  važnost dobre komunikacije unutar bračnih odnosa što sve ide u prilog normalnom rastu i razvoju djece kako bi izrasli u zdrave djevojke/mladiće i kasnije u zrele odrasle osobe.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.