Održano predavanje "Tko je psiholog"

Aktivnosti   |   09.05.2013.
Pin It Ispiši Preporuči
Održano predavanje "Tko je psiholog"

20. ožujka 2013. u Učeničkom domu Virovitica za učenike je Ivana Kostelac, mag. psych. održala interaktivno predavanje o poslovima koje radi psiholog. Kroz predavanje na temu "Tko je psiholog" učenike je upoznala s poslovima psihologa, tko sve može ići psihologu, te se tijekom predavanja razgovaralo o tome kako psihologija gleda na područja života koja su bitna mladima; mladenačke veze, zdravstveni odgoj, učenje.

Cilj predavanja je bio destigmatizirati ljude koji posjećuju psihologa, odnosno razbiti predrasude i pogrešna uvjerenja kako psihologa posjećuju samo jako bolesne i psihićki poremećene osobe.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.