Održano predavanje "Tko je psiholog"

Aktivnosti   |   09.05.2013.
Pin It Ispiši Preporuči
Održano predavanje "Tko je psiholog"

20. ožujka 2013. u Učeničkom domu Virovitica za učenike je Ivana Kostelac, mag. psych. održala interaktivno predavanje o poslovima koje radi psiholog. Kroz predavanje na temu "Tko je psiholog" učenike je upoznala s poslovima psihologa, tko sve može ići psihologu, te se tijekom predavanja razgovaralo o tome kako psihologija gleda na područja života koja su bitna mladima; mladenačke veze, zdravstveni odgoj, učenje.

Cilj predavanja je bio destigmatizirati ljude koji posjećuju psihologa, odnosno razbiti predrasude i pogrešna uvjerenja kako psihologa posjećuju samo jako bolesne i psihićki poremećene osobe.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.