Održano predavanje s radionicom Radna terapija u zajednici

Aktivnosti   |   21.11.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Održano predavanje s radionicom Radna terapija u zajednici

Predavanje s radionicom pod nazivom Radna terapija u zajednici, u svrhu obilježavanja Svjetskog dana radne terapije (koji se diljem svijeta obilježava 27. listopada), dana 24. 10. 2014. u 16 sati, organizirale su inovativne virovitičke radne terapeutkinje, inače članice udruge i provoditeljice projekta Savjetovalište za mlade.

Sudionike su radne terapeutkinje željele osvijestiti o važnosti provođenja radne terapije u zdravstvenom i socijalnom sustavu, upoznati ih s radnom terapijom, te upozoriti na važnost da je radni terapeut neizostavni član multidisciplanrnog tima, s naglaskom na preventivni rad s mladima.

Predavanje su održale Jelena Pavlek Bardić i Dinka Antunović, a radionicu prikaz Terapijom smijeha Marina Kuzman i Marija Grgić, sve redom, prestižne i inovativne radne terapeutkinje koje nude usluge radne terapije na svojim radnim mjestima, te u udruzi Veranda gdje se bave preventivnim projektima za mlade.

Na predavanju su sudjelovali predstavnici udruga čijim članovima je potrebna radna terapija, te predstavnici drugih ustanova iz županije i šire kao i radni terapeuti.

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.