Održano predavanje s radionicom Radna terapija u zajednici

Aktivnosti   |   21.11.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Održano predavanje s radionicom Radna terapija u zajednici

Predavanje s radionicom pod nazivom Radna terapija u zajednici, u svrhu obilježavanja Svjetskog dana radne terapije (koji se diljem svijeta obilježava 27. listopada), dana 24. 10. 2014. u 16 sati, organizirale su inovativne virovitičke radne terapeutkinje, inače članice udruge i provoditeljice projekta Savjetovalište za mlade.

Sudionike su radne terapeutkinje željele osvijestiti o važnosti provođenja radne terapije u zdravstvenom i socijalnom sustavu, upoznati ih s radnom terapijom, te upozoriti na važnost da je radni terapeut neizostavni član multidisciplanrnog tima, s naglaskom na preventivni rad s mladima.

Predavanje su održale Jelena Pavlek Bardić i Dinka Antunović, a radionicu prikaz Terapijom smijeha Marina Kuzman i Marija Grgić, sve redom, prestižne i inovativne radne terapeutkinje koje nude usluge radne terapije na svojim radnim mjestima, te u udruzi Veranda gdje se bave preventivnim projektima za mlade.

Na predavanju su sudjelovali predstavnici udruga čijim članovima je potrebna radna terapija, te predstavnici drugih ustanova iz županije i šire kao i radni terapeuti.

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.