Održane radionice Roditelj za pet

Novosti   |   17.12.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Održane radionice Roditelj za pet

Održane su radionice Roditelj za pet tijekom dva tjedna mjeseca prosinca, i to u 6 susreta, a sudjelovali su mladi Učeničkog doma zainteresirani i otvoreni za različitu tematiku mladih kako bi se educirali i što bolje snašli u budućim ulogama koje ih čekaju u životu. Glavni cilj radionica je prevencija maloljetničkih trudnoća koje su u našoj županiji dosta česte.

Ove godine uključili smo mlade korisnike u radionice iz različitih sredina, koji trenutno žive u Učeničkom domu Virovitica.

Radionice je vodila profesorica pedagogije i sociologije, članica udruge, koja već više od 5 sezona provodi istoimene radionice u različitoj populaciji mladih.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.