Održane radionice Roditelj za pet

Aktivnosti   |   23.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Održane radionice Roditelj za pet

Radionice Roditelj za pet održane u listopadu/studenom 2011. godine obuhvatile se mlade osobe od 15 - 18 godina koje žele ili imaju naum u budućnosti biti u ulozi roditelja, a radionice je vodila profesorica pedagogije i sociologije.

Cilj radionica je bio steći znanja i vještine o roditeljstvu, te kako biti dobar i uspješan roditelj.

Radionice su se sastojale od različitih metoda i tehnika, najviše iskustvenog učenja, rasprave, demonstarcije, timski rad, igranje uloga, oluja ideja....

Najviše se posvetilo upoznavanju korisnika s roditeljstvom, etapama začeća, stilovima odgoja, zdravlju i samostalnosti djeteta, te važnost emocionalnog razvoja djeteta i odgovorno roditeljstvo odnosno planiranje roditeljstva.

Mlade osobe vrlo dobro prihvaćaju ove radionice, a pokazatelj je treća godina održivosti istih radionica.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.