Održane radionice Roditelj za pet

Aktivnosti   |   23.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Održane radionice Roditelj za pet

Radionice Roditelj za pet održane u listopadu/studenom 2011. godine obuhvatile se mlade osobe od 15 - 18 godina koje žele ili imaju naum u budućnosti biti u ulozi roditelja, a radionice je vodila profesorica pedagogije i sociologije.

Cilj radionica je bio steći znanja i vještine o roditeljstvu, te kako biti dobar i uspješan roditelj.

Radionice su se sastojale od različitih metoda i tehnika, najviše iskustvenog učenja, rasprave, demonstarcije, timski rad, igranje uloga, oluja ideja....

Najviše se posvetilo upoznavanju korisnika s roditeljstvom, etapama začeća, stilovima odgoja, zdravlju i samostalnosti djeteta, te važnost emocionalnog razvoja djeteta i odgovorno roditeljstvo odnosno planiranje roditeljstva.

Mlade osobe vrlo dobro prihvaćaju ove radionice, a pokazatelj je treća godina održivosti istih radionica.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.