Održane radionice komunikacijskih vještina

Aktivnosti   |   18.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Održane radionice komunikacijskih vještina

U studenom 2011. godine održane su radionice komunikacijskih vještina za srednjoškolce pod vodstvom radne terapeutkinje i psihologinje.

Radionice su zamišljene i provedene kao nastavak prošlogodišnjih radionica emocionalne pismenosti pa smo se tako družili s već poznatim licima kojima su se pridružili i neki novi mladi ljudi. Naglasak je stavljen na prepoznavanje vlastitih želja, potreba i osjećaja kako bi bili što uspješniji u komunikaciji s ljudima oko nas, te na treningu asertivnosti, vještine koja nam omogućava da na lijep način ostvarimo naša prava, izrazimo interese i želje, odbijemo neopravdane zahtjeve, suprotstavimo se nepravdi, ali i da znamo dati i primiti kompliment i pohvaliti druge.

U galeriji slika pogledajte kako su izgledali naši susreti!

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.