Održane radionice komunikacijskih vještina

Aktivnosti   |   18.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Održane radionice komunikacijskih vještina

U studenom 2011. godine održane su radionice komunikacijskih vještina za srednjoškolce pod vodstvom radne terapeutkinje i psihologinje.

Radionice su zamišljene i provedene kao nastavak prošlogodišnjih radionica emocionalne pismenosti pa smo se tako družili s već poznatim licima kojima su se pridružili i neki novi mladi ljudi. Naglasak je stavljen na prepoznavanje vlastitih želja, potreba i osjećaja kako bi bili što uspješniji u komunikaciji s ljudima oko nas, te na treningu asertivnosti, vještine koja nam omogućava da na lijep način ostvarimo naša prava, izrazimo interese i želje, odbijemo neopravdane zahtjeve, suprotstavimo se nepravdi, ali i da znamo dati i primiti kompliment i pohvaliti druge.

U galeriji slika pogledajte kako su izgledali naši susreti!

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.