Održane radionice "Komunikacijske vještine" u Frami

Novosti   |   20.04.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Održane radionice "Komunikacijske vještine" u Frami

U petak, 17. travnja, 2015. godine održana je radionica "Komunikacijske vještine" za 45 članova Frame u dvorani Sv. Franje u crkvi Sv. Roka u Virovitici.

U veseloj atmosferi mladi su razmijenili svoja znanja o iskustvima o komunikacijskim vještinama, naučili kako se odnositi prema svojim sugovornicima, na što sve trebaju obratiti pozornost prilikom prenošenja poruke, te važnost uloge verbalne i neverbalne komuniakcije.

Zahvaljujemo mladim framašima na njihovom mnogobrojnom odazivu i na spremnosti da usvoje nove vještine i znanja, te da samim time budu pozitivan primjer mladima u zajednici.

Radionicu su održale Anja Benko i Marija Grgić, članice udruge.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.