Održane dvije stručne rasprave u Mjesecu borbe protiv ovisnosti

Aktivnosti   |   14.12.2012.
Pin It Ispiši Preporuči
Održane dvije stručne rasprave u Mjesecu borbe protiv ovisnosti

Mjesec borbe protiv ovisnosti službeno se obilježava od 15. studenog do 15. prosinca. U tom razdoblju udruga je održala dvije stručne rasprave na temu alkoholizma na kojima smo ugostili Željku Dorić, medicinsku sestru koja vodi Klub liječenih alkoholičara u Virovitici.

Ona je na obje rasprave prezentirala probleme konzumiranja alkohola, povezala probleme pojedinca s obitelji, te članovima udruge koji se bave s mladima pokušala približiti problem ovisnosti o alkoholu koji se liječi u srednjim godinama, a seže od rane mladosti.

Tijekom prezentacije, iz Kluba liječenih alkoholičara gostovao je i jedan bivši alkoholičar s apstinencijom od godinu dana koji je svjedočio o svojoj ovisnosti, liječenju i rehabilitaciji, te ispričao doživljaj svoje uloge u obitelji danas.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.