Održane dvije stručne rasprave u Mjesecu borbe protiv ovisnosti

Aktivnosti   |   14.12.2012.
Pin It Ispiši Preporuči
Održane dvije stručne rasprave u Mjesecu borbe protiv ovisnosti

Mjesec borbe protiv ovisnosti službeno se obilježava od 15. studenog do 15. prosinca. U tom razdoblju udruga je održala dvije stručne rasprave na temu alkoholizma na kojima smo ugostili Željku Dorić, medicinsku sestru koja vodi Klub liječenih alkoholičara u Virovitici.

Ona je na obje rasprave prezentirala probleme konzumiranja alkohola, povezala probleme pojedinca s obitelji, te članovima udruge koji se bave s mladima pokušala približiti problem ovisnosti o alkoholu koji se liječi u srednjim godinama, a seže od rane mladosti.

Tijekom prezentacije, iz Kluba liječenih alkoholičara gostovao je i jedan bivši alkoholičar s apstinencijom od godinu dana koji je svjedočio o svojoj ovisnosti, liječenju i rehabilitaciji, te ispričao doživljaj svoje uloge u obitelji danas.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.