Održana vršnjačka parlaonica

Novosti   |   09.06.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana vršnjačka parlaonica

Jučer, 8. lipnja, 2015. godine od 17 do 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, Veranda i PRONI Centar za socijalno poućavanje iz Osijeka održali su vršnjačku parlaonicu koja je bila namijenjena mladima od 15 do 30 godina. Teme o kojima se najviše raspravljalo ticale su se aktiviteta mladih, sadržaja koji su dostupni mladima u gradu te obrazovanja i zapošljavanja mladih.

Tijekom rasprave mladi su izrazili nezadovoljstvo dosadašnjim ponuđenim sadržajima u lokalnoj zakednici, te nedostatku istih, ali su i osvijestili nedovoljno informiranje i pokazivanje interesa za zajedničku suradnju.

Ovom je parlaonicom svaki sudionik dobio neku novu ideju, vrijednu informaciju, a na mladima je da zajednički provedu ono što je dobro za sve mlade u zajednici u kojoj žive.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.