Održana vršnjačka parlaonica

Novosti   |   09.06.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana vršnjačka parlaonica

Jučer, 8. lipnja, 2015. godine od 17 do 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, Veranda i PRONI Centar za socijalno poućavanje iz Osijeka održali su vršnjačku parlaonicu koja je bila namijenjena mladima od 15 do 30 godina. Teme o kojima se najviše raspravljalo ticale su se aktiviteta mladih, sadržaja koji su dostupni mladima u gradu te obrazovanja i zapošljavanja mladih.

Tijekom rasprave mladi su izrazili nezadovoljstvo dosadašnjim ponuđenim sadržajima u lokalnoj zakednici, te nedostatku istih, ali su i osvijestili nedovoljno informiranje i pokazivanje interesa za zajedničku suradnju.

Ovom je parlaonicom svaki sudionik dobio neku novu ideju, vrijednu informaciju, a na mladima je da zajednički provedu ono što je dobro za sve mlade u zajednici u kojoj žive.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.