Održana stručna supervizija

Novosti   |   09.12.2018.
Ispiši Preporuči
Održana stručna supervizija

Dana 28.11.2018. tradicionalno je održana Stručna supervizija za članove udruge i volontere.
Rad s ljudima u pomažućim strukama nije nimalo lak ni jednostavan. Često se stručnjaci u želji da pomognu klijentima pretvaraju u heroje, a i heroji znaju biti osjetljivi i katkad im treba osnaživanje i iznova nove motivacije da bi nastavili dalje u svojoj misiji.
Jednom godišnje udruga organizira stručnu superviziju za stručne osobe, članice udruge i volontere kojoj je cilj osnažiti ih, ali i potaknuti ih na razmišljanje kako dalje, kako "sačuvati" sebe, kako ne "pregorjeti", kako reći "ne" i slično.
Na ovoj stručnoj superviziji 2018. godine naša supervizorica dr. Sanea Mihaljević, specijalist psihijatrije, stavila je naglasak i na stigmi psihički bolesnih osoba, jer se u radu s njima često stigma javlja i kod terapeuta koji rade s njima.
O superviziji, stigmi psihičkih bolesnika, burn out-u, važnosti dodatne edukacije u pomažućim strukama i sličnim temama naši članovi i volonteri moći će čitati u priručniku "Pomaganje pomagačima" koji smo tiskali u sklopu projekta Savjetovalište za mlade, a koji je financiran od Lions cluba Vereucha u 2018. godini.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.