Održana Skupština udruge 2016. godine

Novosti   |   03.10.2016.
Pin It Ispiši Preporuči

29. rujna, 2016. godine s početkom u 18:30 sati u prostoru udruge na adresi Gajeva 3 održana je redovna godišnja skupština udruge Veranda na kojoj su članovi usvajali financijske i projektne izvještaje, prihvaćali projektne ideje i prijedloge, te razmatrali i usvajali najbolja rješenja i prijedloge za provođenje trenutno aktualnih projekata udruge (Naša učionica, Od reakcije do reakcije - živi život, Institucionalna podrška udruge) i rad s volonterima - vršnjačkim edukatorima.

Kako je udruzi Veranda 10 - ta godišnjica rada i postojanja, predsjednica je izrazila veliko zadovoljstvo radom članica te dosadašnjim rezultatima ostvarenih u proteklih godina, brojem korisnika i volontera, te odobrenim i završenim projektima, ali i onima koji su u tijeku realizacije u 2016. godine.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.